Itinerari mountain bike

Pentru iubitorii de ciclism montan, Agro Village este un paradis autentic datorită climei, care vă permite să faceţi activităţi în mai multe luni ale anului, pentru varietatea de piste potrivite pentru toţi bicicliştii.

Excursiile cu mountain bike de o zi sau adevăratele vacanţe cu mountain bike de un sfârşit de săptămână sau de o săptămână întreagă, pentru a vă bucura de natură sau pentru a face "freeride" sau "downhill" în grupuri mici, pe cele mai frumoase cărări din natura splendidă a Agro Village, o vacanţă adevărată în aer liber cu sport şi natura.

 

Escursioni in mountain bike

Dealurile naturale din această regiune sunt, de asemenea, ideale pentru plimbări relaxante pentru familii cu copii.

Dar caracteristica care face din Agro Village locul ideal pentru a petrece o vacanţă pe mountain bike este frumuseţea naturală a zonei care, datorită morfologiei sale permite trasee pentru mountain bike foarte diverse. Puteţi pedala câţiva kilometri pe poteci prin pădurile sau pe crestele pitoreşti, să vă reîmprospătaţi la izvoarele de apă, să vă opriţi şi să vizitaţi sate vechi, construite în cele mai sugestive locuri.

 

Nu uitaţi camera de filmat sau aparatul de fotografiat!

Toate excursiile sunt conduse de ghizi experimentaţi şi includ transportul bicicliştilor şi a bicicletelor lor şi asistenţa tehnică.

Agro Village

Labașinț Șiștarovăț - Arad (Romania)