Selectați limba dvs

Următorii termeni și condiții - și modificările ulterioare - se aplică tuturor serviciilor noastre oferite online, direct sau indirect (prin intermediul distribuitorilor), prin intermediul oricărui dispozitiv mobil, prin e-mail sau prin telefon. Accesând site-ul nostru, vizitând-o, folosindu-l și / sau folosind oricare dintre aplicațiile disponibile prin orice platformă și / sau făcând o rezervare, declarați că ați citit, înțeles și acceptat termenii și condițiile stabilite mai jos Politica de confidențialitate).

Aceste pagini, conținutul acestora, structura lor și serviciul de rezervare online a facilităților de cazare furnizate de ei și prin intermediul acestui site ("serviciul") sunt deținute, operate și oferite de Mabe & Mabe House srl și sunt furnizate pentru uz personal exclusiv în scopuri necomerciale, guvernate de termenii și condițiile descrise mai jos.

1. Scopul serviciului

Prin acest site Mabe & Mabe House srl și partenerii afiliați (distribuție)) oferim o platformă online care permite tuturor tipurilor de facilități de cazare temporară (de exemplu, hoteluri, moteluri, cămine și pensiuni) să facă publicitate camerelor lor pentru rezervări și vizitatori a site-ului pentru a face rezervări. Prin efectuarea rezervării prin agrovillage.com, veți stabili o relație contractuală directă (obligatorie în termeni legali) cu unitatea de cazare unde a fost făcută rezervarea. Începând cu data rezervării, vom acționa exclusiv ca intermediar între dvs. și locuință, transmiteți către proprietatea relevantă detaliile rezervării și trimiterea unui e-mail de confirmare pentru și în numele locuinței.

Serviciile noastre sunt disponibile numai pentru uz personal și necomercial. Prin urmare, nu este permisă revânzarea, utilizarea, copierea, inserarea de link-uri adanci, monitorizarea (folosirea de exemplu a păianjenilor, răzuirea), vizualizarea, descărcarea sau reproducerea oricărui conținut sau informație, software, produs sau serviciu disponibil pe site-ul nostru pentru orice tip de activitate cu scop comercial sau competitiv.

2. Garanția Prețului și cea mai bună rată

Tarifele afișate pe site-ul nostru sunt extrem de competitive. Toate tarifele publicate pe site-ul agrovillage.com sunt pentru întreaga ședere și includ TVA și toate celelalte taxe (sub rezerva schimbului valutar al acestor taxe), dacă nu este indicat altfel pe site sau pe e-mail de confirmare.

Uneori pe site-ul nostru puteți găsi rate mai ieftine (OFERTE) pentru o anumită ședere. Cu toate acestea, tarifele de mai sus, propuse de cazare, ar putea implica restricții și condiții speciale, de exemplu în ceea ce privește anularea sau rambursarea. Înainte de a efectua o rezervare, verificați cu atenție prezența acestor condiții în detaliile privind camera și tarifele.

Convertorul valutar are numai scop informativ și nu ar trebui considerat ca un indicator precis și operațional în timp real; tarifele pot varia.

3. Privacy

Mabe & amp; Mabe House srl adoptă standarde înalte de etică și respectă intimitatea. Dacă nu este prevăzută de lege de către jurisdicțiile corespunzătoare și cu excepția transmiterii către locuință a numelui, a adresei de e-mail și a detaliilor cărții dvs. de credit - al cărui scop este de a completa rezervarea structura selectată - nu vom dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți fără consimțământul dvs. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a dezvălui informațiile dvs. personale către grupul de filialele noastre (în interiorul și în afara Uniunii Europene), angajaților noștri și cele ale grupului de filialele noastre și către agenții noștri și reprezentanți ai încredere că, cu consimțământul nostru, acestea au acces la aceste informații și trebuie să le acceseze pentru unicul scop de a-și îndeplini sarcinile în numele nostru (inclusiv serviciul de asistență pentru clienți și companiile interne care efectuează sondaje), pentru a putea profita de un serviciu mereu mai bun.

4. Carte de credit sau transfer bancar

Majoritatea cazărilor necesită detalii despre cartea de credit pentru a vă garanta rezervarea. Vom trimite, prin urmare, detaliile cărții dvs. de credit direct la hotelul unde a fost efectuată rezervarea și putem verifica validitatea acesteia (de exemplu, trimiteți-o la o pre-autorizație). Pentru a proteja și cripta informațiile de pe cardul de credit în timpul procesului, folosim tehnologia "Secure Socket Layer" (SSL). În unele cazuri, anumite facilități pot oferi posibilitatea efectuării de plăți pentru rezervări nerambursabile în timpul procesului de rezervare, printr-un sistem de plată online securizat (cu condiția ca banca dvs. să permită și să accepte astfel de tranzacții).

Pentru anumite rate (nerambursabile) sau oferte speciale, plata anticipată poate fi solicitată prin transfer bancar (dacă este furnizat ca metodă de plată din proprietate) sau prin card de credit. În cazul utilizării cardului de credit, acesta poate fi prealabil sau debitat (uneori fără posibilitatea rambursării) în momentul rezervării și confirmării rezervării. Înainte de a efectua o rezervare, verificați cu atenție prezența acestor condiții în detaliile privind camera și tarifele.

În caz de fraudă sau de utilizare neautorizată a cărții dvs. de credit de către terți, majoritatea băncilor și companiilor de carduri de credit își asumă riscul și acoperă toate taxele rezultate din astfel de fraude sau de utilizare neautorizată. Cu toate acestea, acest lucru ar putea duce la debitarea cărții de debit cu o sumă deductibilă (de obicei, care corespunde valorii de 50 EUR sau echivalentul în moneda dvs.). În cazul în care compania care vă emite cardul de credit sau banca vă percepe această sumă ca urmare a tranzacțiilor neautorizate rezultate dintr-o rezervare făcută pe site-ul nostru, vă vom restitui această sumă până la suma de 50 EUR (sau echivalentul în moneda dvs. locală). Pentru a putea efectua compensația, asigurați-vă că ați raportat fraudulările furnizorului de card de credit (în conformitate cu regulile și procedurile sale) și contactați-ne imediat prin e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.). Introduceți linia de subiect a e-mailului "Card de înșelătorie cu cardul de credit", furnizând dovada plății deductibile (de exemplu, politica emitentului cardului de credit). Această compensare se aplică numai rezervărilor care au făcut uz de serverul securizat al agrovillage.com și numai după ce ați verificat că utilizarea neautorizată a cărții dvs. de credit este rezultatul unei neîndepliniri sau neglijenței din partea noastră și nu de la utilizarea incorectă a serverului securizat.

5. Anulări

Prin efectuarea unei rezervări la un spațiu de cazare, acceptați și aprobați politica de anulare respectivă și neprezentarea structurii respective și orice altă reglementare sau condiție suplimentară a structurii aplicabile rezervării dvs. sau pe durata șederii dvs., inclusiv serviciile și / sau produsele oferite din structură (regulile și condițiile unei structuri sunt obținute direct de la structura relevantă). Regulile generale pentru anularea și neînscrierea fiecărei structuri sunt menționate pe site-ul nostru web în paginile de informații privind structura, în timpul procedurii de rezervare și în e-mailul de confirmare. Pentru anumite tarife sau oferte speciale, anulările sau modificările nu sunt permise. Înainte de a efectua o rezervare, verificați cu atenție prezența acestor condiții în detaliile privind camera și tarifele.

Dacă doriți să verificați, să modificați sau să anulați rezervarea, conectați-vă la e-mail-ul de confirmare și urmați instrucțiunile din aceasta. Proprietatea poate percepe o taxă de anulare în conformitate cu politica dvs. de anulare și politica de neprezentare. Înainte de rezervare, vă recomandăm să citiți cu atenție regulile privind anularea și ne-prezentarea furnizate de structură.


Toate pachetele și evenimentele oferite pe acest site AGROVILLAGE nu sunt supuse rambursărilor din cauza anulării sau anulării sau neutilizării serviciilor din orice motiv, însă data poate fi modificată în funcție de disponibilitatea structurii (la cantități egale și sezonalitate) ), cu o solicitare scrisă cu cel puțin 15 zile înainte de data șederii rezervate.

6. Corespondență ulterioară

Prin efectuarea unei rezervări, veți fi de acord să primiți (i) un e-mail cu puțin timp înainte de data sosirii, conținând informații despre destinația dvs. și diverse sugestii și oferte (inclusiv de la terțe părți, dacă v-ați dat acordul) , și (ii) un e-mail după șederea dvs., cu o invitație de a vă exprima opinia asupra proprietății. În plus față de e-mailul de confirmare a rezervării, orice notificare prin e-mail pentru modificări sau anulări, un e-mail de reamintire dacă nu ați finalizat rezervarea, comunicările privind rezervarea (din partea noastră sau prin structura), prin invitația de a face o judecată și orice alt e-mail pe care îl solicitați în mod expres, nu vă vom trimite niciun alt mesaj, notificare sau e-mail (cerut sau nu), cu excepția cazului în care ați furnizat un anumit consimțământ.

7. Clauza de scutire de răspundere

Fără a aduce atingere limitărilor și clarificărilor indicate în cazurile prevăzute de acești termeni și condiții și după cum este permis de lege, vom fi trași la răspundere doar pentru daunele directe și imediate efectiv suportate, plătite sau suportate, din cauza nerespectării obligațiile noastre cu privire la serviciile pe care ar fi trebuit să le îndeplinim. Compensația poate ajunge până la valoarea totală a costului rezervării dvs., așa cum se stabilește în e-mailul de confirmare (sau pentru o singură circumstanță sau pentru o serie de circumstanțe conexe).

Cu toate acestea, și permise de lege, nici noi, nici unul dintre reprezentanții noștri, ofițerii, angajații, reprezentanții, afiliații, filialele, afiliații, parteneri de distributie (), licențiați, agenți sau persoane implicate în producerea, sponsorizare, în promovarea sau dezvăluirea site-ului și a conținutului acestuia, vom fi considerați responsabili pentru (i) pierderi sau daune punitive, speciale, indirecte sau consecvente pentru orice pierdere de producție, profit, venit, contract, prejudiciu sau daune numele bun și reputația, pierderea dreptului, (ii) inadecvarea informațiilor (descriptive) ale locuinței (referitoare la rate, disponibilitate și clasificare), puse la dispoziție pe site-ul nostru, ) pentru serviciile furnizate sau pentru produsele oferite de structură, (iv) pentru daune (directe, indirecte, consecvente sau punitive), pentru pierderi sau costuri suportate, plătite sau la care Acesta a fost obtinerea in, din cauza incapacității de a utiliza sau de întârziere a site-ului nostru, care decurg din sau în legătură cu utilizarea, sau (v) pentru orice (personal) rănire, moarte, pagube materiale sau alte daune (directe, indirecte, speciale, pe cale de consecință sau punitive) daune, pierderi sau costuri suferite, suportate sau plătite de către dumneavoastră au fost obtinerea în, pentru acțiuni (legale), erori, încălcări, infracțiuni (grave), în mod intenționat, omisiuni, neglijență, interpretare greșită, sau răspundere strictă pentru o greșeală atribuibil (parțial sau total) la structura (angajații, directori, manageri, agenți, reprezentanți sau companii afiliate), inclusiv ștergeri (parțiale), suprarezervare, grevă, forță majoră sau orice alt eveniment dincolo de controlul nostru.

8. Diferit

În măsura permisă de lege, acești termeni și condiții, precum și furnizarea serviciilor noastre vor fi reglementate și interpretate în conformitate cu legislația românească, iar orice dispută care rezultă din acești termeni, condițiile generale și serviciile noastre vor fi remise exclusiv instanțelor competente. din București (România).

Textul original din limba engleză a acestor Termeni și condiții poate fi tradus în alte limbi. Versiunea tradusă este neoficială și numai pentru scopuri ilustrative, prin urmare fără valoare juridică. În caz de litigii sau neconcordanțe sau discrepanțe între textul în limba engleză și traducerile în celelalte limbi ale acestor Termeni și condiții, textul în limba engleză va prevala și va fi versiunea finală

În cazul în care oricare dintre clauzele acestor Termeni și condiții este nevalidă, va pierde validitatea sau va deveni obligatorie, veți continua să respectați toate celelalte clauze stabilite în aceasta. În acest caz, vom înlocui clauza menționată mai sus cu o clauză valabilă și obligatorie, care are un efect cât mai asemănător cu cel înlocuit și pe care vă angajați să îl acceptați în conformitate cu conținutul și scopurile acestor Termeni și condiții.

9.

Toate serviciile noastre sunt furnizate de Mabe & Mabe House srl, societate cu raspundere limitata care face obiectul legilor romanesti si are sediul social in Sat Sistarovat, Comuna Sistarovat, Nr. 282, Ferma 17-ovine, Judetul Arad si inregistrata la Camera de Comert din Arad cu numarul de inregistrare J02 / 1248 / 2008.

PENSIUNE TURISTICA ****"AGROVILLAGE" NR. CERTIFICAT 26999 EMIS 11.01.2022

RESTAURANT CLASIC ***"AGROVILLAGE" NR. CERTIFICAT 13875/3142 EMIS 11.01.2022

DISCO-BAR ***"AGROVILLAGE" NR. CERTIFICAT 13876/3143 EMIS 11.01.2022

HOSTEL* "AGROVILLAGE" NR. CERTIFICAT 27000 EMIS 11.01.2022

Arta de a trăi!

The Art of Living

O primire caldă și prietenoasă, înconjurată de natură și păduri bogate ce ne trezește toate simțurile. Este locul ideal pentru a vă bucura de o experiență de neuitat și bunăstare absolută.

Structura

Structura

Avem numeroase spații de cazare. Hotel Suites, format din camere spațioase al căror rafinament și căldură le veți aprecia, în liniștitele cabane independente de tip Chalet sau în hostelul nostru cochet.

Experiențe si Natură

Experiente si Natura

Excursii captivante cu ATV-ul, drumeții prin padure, un adevărat paradis pentru bicicliștii de munte, piscină în aer liber cu baldachine, cursuri de yoga, plimbări prin pădure, drumeții și multe altele...

Folosim unele cookie-uri
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web. Unele dintre ele sunt esențiale pentru funcționarea site-ului, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim acest site și experiența utilizatorului (cookie-uri de urmărire). Puteți decide singur dacă doriți să permiteți cookie-urile sau nu. Vă rugăm să rețineți că, dacă le respingeți, este posibil să nu puteți utiliza toate funcționalitățile site-ului.