Agro Village

Agroturismul se extinde printre pajiştile şi pădurile zonei occidentale din Transilvania. De la aeroporturile din Arad sau Timişoara, în puţin timp se ajunge la Lipova, deci Şiştarovăţ şi apoi, de acolo, de-a lungul unei porţiuni de drum printr-o pădure frumoasă (în care, uneori, este de asemenea posibil să întâlnim animale sălbatice), ajungem la Labaşinţ.

Labaşinţ situat în judeţul Arad,la o distanta de 40 km şi 70 km de Timişoara, situată într-un teritoriu predominant deluros, traversat de izvoare (de unde numele din limba slavă veche: sesta - şase; rovat - izvoare), şi multe zone împădurite care fac clima blândă şi plin de verdeaţă luxuriantă. Născută deja în 1440, Şiştarovăţ are aproximativ 500 de locuitori într-o zonă de 132 km2, pe care s-a dezvoltat o activitate agricolă înfloritoare.

 

Localitatea este împărţită în mai multe fracţiuni, care, în plus faţă de oraşelul rural din Sistarovat include Cuvesdia, Varniţa şi Labasint. Tocmai în localitatea Labasint se află agroturismul Agro Village - The Art of Living

Hotel SuitesHotel Suites
Cazare in apartamente rezervate celor care caută cea mai bună primire.

Country House
Independenta in totalitate pentru o vacanţă de relaxare totală.

Chalet Chalet
Independente in totalitate pentru o vacanţă de relaxare totală.

Ristorante Agro VillageRestaurant, Pub si Discotecă
Reţete tipice şi bucătărie internaţională, distracţie şi relaxare.

Agro Village

Labașinț Șiștarovăț - Arad (Romania)

© 2019 Agro Village Labasint Forest - web by mspweb