Piscina Agro Village

Aquam este numele latin al elementului apă, o componentă de neînlocuit a tuturor formelor de viaţă din antichitate până în prezent şi sursa de inspiraţie pe care am ales-o pentru activitatea noastră.

Filosofia care ghidează activităţile propuse de Aquam, caută o experienţă de bunăstare cotidiană care, zi de zi, poate contribui şi îmbunătăţi viaţa persoanelor.

Aquam promovează activităţile şi relaţiile sociale care vizează eliminarea stresului, ajutând la faptul de a acorda o atenţie sporită nouă înşine într-un mediu care ne ajută să ne simţim în elementul nostru şi nu promite obiective de neatins, ci obiective orientate spre plăcerea de a trăi în linişte şi pace timpul petrecut pentru noi înşine.

Prin urmare, Aquam este un nume care vine de la o sugestie la fel de simplă pe cât de bogată: bunăstarea înţeleasă ca fiind energie pozitivă. Impactul vizual este o realitate dinamică în mişcare, o parte integrantă din piscina Aquam, cu diferitele culori, alternând între ele, la fel ca zilele anului.

Apa din piscina noastra este incalzita cu panouri solare si este accesibila in lunile estive.


Agro Village

Labașinț Șiștarovăț - Arad (Romania)

© 2019 Agro Village Labasint Forest - web by mspweb